Afspraken

Afspraken

 Controleherinnering en webagenda

Is het weer tijd voor de controle? Als wij uw mailadres hebben, kunnen wij u per mail hiervan op de hoogte stellen.

U ontvangt dan direct een uitnodiging om zelf via de webagenda een afspraak in te plannen. Als u graag een afspraak voor gebitsreiniging of een afspraak bij de mondhygienist wil combineren met een controle adviseren wij u om telefonisch een afspraak in te plannen


Telefonisch plannen

Uiteraard kunt u ook bellen voor het maken van een controle of een vervolgafspraak. Het telefoonnummer is 033 737 0368.


Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.00 tot 14.00. Op woensdag en donderdag zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 14.00.

Via de mail kunnen wij geen afspraken plannen. Mails worden veelal buiten werktijden gelezen. Wij kunnen u daarom niet terugbellen naar aanleiding van uw mail.


Belt u ook wanneer het niet lukt om in de vrije ruimtes in de webagenda te plannen? Wij zullen dan alsnog een plekje voor u vinden.


Een afspraak afzeggen

Als u een afspraak wilt annuleren, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 48 uur van te voren, telefonisch, te worden afgezegd. Let wel, een afspraak afzeggen kan alleen telefonisch of in de praktijk zelf. Een boodschap op het antwoordapparaat voldoet ook. Een per e-mail afgezegde afspraak geldt als een niet nagekomen afspraak.


Bij geen of een te late afzegging kunnen wij, conform de betalingsvoorwaarden van de KNMT, de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Wij kunnen u dan een bedrag van €15 per 10 minuten gereserveerde behandeltijd in rekening brengen (welke niet te declareren zijn bij de verzekeraar).


Wijzigingen in uw gegevens

Indien er wijzigingen zijn in uw gegevens, zoals adres, telefoonnummer, e-mail of verzekering, dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of persoonlijk bij uw (controle)afspraak. Ook veranderingen betreffende uw gezondheid of gebruikte medicatie dient u aan ons door te geven. Doet u dit alstublieft bij de eerstvolgende afspraak na de wijziging.