Afspraken

Afspraken

 Controleherinnering en webagenda

Is het weer tijd voor de controle? Als wij uw mailadres hebben, kunnen wij u per mail hiervan op de hoogte stellen.

U ontvangt dan direct een uitnodiging om zelf via de webagenda een afspraak in te plannen.


Had u uw agenda niet bij u of was uw rooster nog niet bekend toen u op controle kwam? Door in te loggen in de webagenda kunt u alsnog uw afspraak plannen.


Telefonisch plannen

Uiteraard kunt u ook bellen voor het maken van een controle of een vervolgafspraak. Het telefoonnummer is 033 737 0368.


Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 11.30 en van 12.30-14.30. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, spreekt u dan alstublieft een bericht in of probeer het later nog eens.


Via de mail kunnen wij geen afspraken plannen. Mails worden veelal buiten werktijden gelezen. Wij kunnen u daarom niet terugbellen naar aanleiding van uw mail.


Belt u ook wanneer het niet lukt om in de vrije ruimtes in de webagenda te plannen? Wij zullen dan alsnog een plekje voor u vinden.


Een afspraak afzeggen

Als u een afspraak wilt annuleren, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 48 uur van te voren, telefonisch, te worden afgezegd. Let wel, een afspraak afzeggen kan alleen telefonisch of in de praktijk zelf. Een boodschap op het antwoordapparaat voldoet ook. Een per e-mail afgezegde afspraak geldt als een niet nagekomen afspraak.


Bij geen of een te late afzegging kunnen wij, conform de betalingsvoorwaarden van de KNMT, de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Wij kunnen u dan een bedrag van €15 per 10 minuten gereserveerde behandeltijd in rekening brengen (welke niet te declareren zijn bij de verzekeraar).


Wijzigingen in uw gegevens

Indien er wijzigingen zijn in uw gegevens, zoals adres, telefoonnummer, e-mail of verzekering, dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of persoonlijk bij uw (controle)afspraak. Ook veranderingen betreffende uw gezondheid of gebruikte medicatie dient u aan ons door te geven. Doet u dit alstublieft bij de eerstvolgende afspraak na de wijziging.

 


 

Tandartspraktijk Ovidius  | Parelhoenstraat 28, 3815 AG Amersfoort  |  e-mail: info@tandartspraktijkovidius.nl  |  Telefoon: 033 7370368


© Copyright 2019 Tandartspaktijk Ovidius. All Rights Reserved.