Team

Team

Georgine Vervoorn-Vis

Tandarts


In 2002 studeerde ik af als tandarts. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt als medewerker en na mijn opleiding tot tandarts nog twee opleidingen gedaan binnen de tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde behandel ik mensen met klachten die verband houden met kauwspieren en het kaakgewricht. Daarnaast help ik mensen die snurken en mensen die apneu hebben. Ook zie ik mensen met afwijkingen in hun gebit die ontstaan zijn door ziekte of trauma. In 2019 heb ik de stap gemaakt deze praktijk over te nemen. Al met al levert dat een zeer gevarieerde werkweek op.

Na een enorm drukke periode van digitaliseren, automatiseren en kennismaken met de patiënten komt er nu rust in de praktijk. In ons team heeft iedereen eigen taken en verantwoordelijkheden en samen staan we graag voor u klaar.

Ik geniet ervan als we samen ervoor zorgen dat uw mondgezondheid vooruitgaat en als niet alleen het team, maar ook u blij wordt van een bezoek aan onze praktijk.


BIG nummer 69057471602

Irene Dikkeboer

Assistente


Toen ik voor het eerst bij tandartspraktijk Ovidius kwam voor een gesprek was de praktijk net overgenomen. In de tussentijd is er al veel gebeurd.  Ik ben er trots op dat ik daaraan heb meegewerkt.

Ik vind het leuk om als ik aan de stoel werk, steeds een stap vooruit te denken zodat de behandelingen soepel verlopen.

Ik krijg hier de mogelijkheid om al mijn talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

Daarnaast vind ik het contact met de mensen hier heel ontspannen en fijn. Ik zet me graag voor 100% in. Met fijne collega’s en leuke patiënten gaat dat bijna vanzelf.

Annette van de Groep

Assistente


Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn als administratief medewerker in een groot bedrijf heb ik het roer omgegooid.

Met veel plezier werk ik nu bij tandartspraktijk Ovidius.

Ik doe hier van alles. Ik verwerk de administratie en ik beantwoord de telefoon. Binnenkort ga ik ook aan de slag als stoelassistente.

Het werken met mensen vind ik erg leuk. Zowel het contact met patiënten als het contact met mijn collega’s maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga.


Tandartspraktijk Ovidius  | Parelhoenstraat 28, 3815 AG Amersfoort  |  e-mail: info@tandartspraktijkovidius.nl  |  Telefoon: 033 7370368


© Copyright 2019 Tandartspaktijk Ovidius. All Rights Reserved.