team

TeamMaak kennis met het team van Tandartspraktijk Ovidius. Samen zetten wij ons graag in voor uw mondgezondheid in een ontspannen, open sfeer.

Georgine Vervoorn-Vis

Tandarts


"In 2002 studeerde ik af als tandarts. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt als medewerker en na mijn opleiding tot tandarts nog twee opleidingen gedaan binnen de tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde behandel ik mensen met klachten die verband houden met kauwspieren en het kaakgewricht. Daarnaast help ik mensen die snurken en mensen die apneu hebben. Ook zie ik mensen met afwijkingen in hun gebit die ontstaan zijn door ziekte of trauma. In 2019 heb ik de stap gemaakt deze praktijk over te nemen. Al met al levert dat een zeer gevarieerde werkweek op.


In ons team heeft iedereen eigen taken en verantwoordelijkheden en samen staan we graag voor u klaar.

Ik geniet ervan als we samen ervoor zorgen dat uw mondgezondheid vooruitgaat en als niet alleen het team, maar ook u blij wordt van een bezoek aan onze praktijk."


BIG nummer 69057471602


Annette van de Groep

Assistente


Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn als administratief medewerker in een groot bedrijf heeft Annette in 2020 het roer omgegooid.

Met veel plezier werkt ze nu bij Tandartspraktijk Ovidius.

Ze doet hier van alles. Annette verwerkt de administratie, beantwoordt de telefoon, assisteert aan de stoel tijdens behandelingen, geeft mondhygiëne instructies en verwijdert tandsteen. Binnenkort is ze ook officieel preventie assistente.

Wij zijn erg blij met deze duizendpoot in ons midden.


"Het werken met mensen vind ik erg leuk. Zowel het contact met patiënten als het contact met mijn collega’s maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga."


Mevanur Altuntas

Junior assistente


Na haar stage voor de opleiding tot tandartsassistente is Mevanur bij ons blijven werken. De vrije uren die ze nog heeft naast haar opleiding, brengt ze bij ons door. Vanaf het moment dat ze binnenkomt tot ze vertrekt pakt ze alles op wat ze tegenkomt. Ze is vliegensvlug en weet met haar vriendelijke uitstraling voor iedereen de rust te bewaren.


"Ik heb tijdens mijn stage bij Tandartspraktijk Ovidius mijn plekje gevonden en de mogelijkheden gekregen om me op alle terreinen van het vak van tandartsassistente te ontwikkelen."


Fereshta Mohammadi

Mondhygiëniste


In 2017 studeerde Fereshta af aan de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen.

Sindsdien heeft zij in verschillende praktijken gewerkt.

Wij zijn heel blij dat zij ons (in eerste instantie één dag per week) komt ondersteunen.


"Ik ben opgegroeid in Amersfoort en kies er bewust voor om weer terug te keren naar de thuisbasis. Bij tandartspraktijk Ovidius hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Het is fijn om mijn kennis en kunde hier in te kunnen zetten. Samen met de anderen in het team zet ik me graag in voor uw mondgezondheid."

Stefanie van Putten

Stagiaire


Stefanie zit in het laatste jaar van de opleiding tot tandartsassitente. Zij heeft al in praktijken in Amersfoort en Leusden stage gelopen. Zij is erg gedreven om hier te leren zelfstandig als assistente te opereren. Ze gaat op maandag naar school en is de overige dagen bij ons in de praktijk. Stefanie breidt haar kennis op alle terreinen snel uit. Zij assisteert al veel aan de stoel, neemt de telefoon op, beantwoordt mails, helpt bij de gebitsreiniging en geeft poetsinstructies.


"Ik heb het bij Tandartspraktijk Ovidius erg naar mijn zin. Het is gezellig, zowel met het team als met de patiënten. En, ik kan hier veel leren. Ik heb er nu al zin in om na mijn opleiding weer nieuwe stappen te maken en verder te leren."