covid 19

Ons Covid-19 protocol

Allemaal hebben we op onze eigen manier te maken gekregen met de gevolgen van het nieuwe coronavirus, Covid-19. Wij hopen dat het goed gaat met u en uw dierbaren.


Om verspreiding via onze praktijk te voorkomen hebben wij extra maatregelen genomen.


Als wij de deur voor u opendoen, maken we direct de deur weer schoon met alcohol.


Om te kunnen garanderen dat u minstens 1,5 meter afstand kunt houden van andere bezoekers en zoveel mogelijk ook van ons hebben wij in de wachtkamer slechts twee stoelen staan ruim uit elkaar. De krant en tijdschriften hebben wij moeten verwijderen. Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen te komen. Indien er al twee mensen in de wachtkamer zitten, vragen wij een derde bezoeker om buiten te wachten.


Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te wassen. U kunt dit doen bij het fonteintje bij de wc.  Omdat wij niet kunnen garanderen dat alles dar steeds helemaal schoon is, is de wc zelf buiten gebruik gesteld. Wij hebben de deur verwijderd. U hoeft u met uw schone handen geen deurklink meer aan te raken.


Tijdens de behandeling is het voor ons niet mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Wat wij wel kunnen doen is, behoudens de reinigingsmaatregelen die wij normaal uitvoeren ook alle deurklinken, uw stoel in de wachtkamer en de tafel afnemen met alcohol. Verder dragen wij een volledig gezichtsmasker (doorzichtig) in plaats van alleen een bril.


Na uw vertrek worden alle deurgrepen weer achter u gereinigd met alcohol.


Indien u klachtenvrij bent en u zelf ook achter een bezoek aan de tandarts staat, kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-7370368.

Als u ons belt, stellen wij u de volgende vragen. Alleen als u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunnen wij een afspraak geven.

 

  • Heeft u corona?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Bent u genezen van corona korter dan twee weken geleden?
  • Heeft u en of meer van de volgendesymptomen? verkouden, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts van 38° of meer?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?


Voor uw mondgezondheid is het belangrijk om controles en behandelingen niet te ver vooruit te schuiven. Heeft u nog vragen, opmerkingen  of twijfels, neemt u dan contact met ons op?


Wij geven nog steeds geen handen, maar ontvangen u graag met een glimlach.

Wij hopen op uw begrip.Tandartspraktijk Ovidius  | Parelhoenstraat 28, 3815 AG Amersfoort  |  e-mail: info@tandartspraktijkovidius.nl  |  Telefoon: 033 7370368


© Copyright 2019 Tandartspaktijk Ovidius. All Rights Reserved.